Hvorfor velge tregulv?

  Et tregulv fra Moelven er tilpasset et Skandinavisk innendørsklima og gir deg et klassisk og varig gulv. Naturen har foredlet råvaren i nærmere 100 år og med rett bruk og vedlikehold har du et gulv som varer i generasjoner.

  Tregulv gir trivsel og et godt innemiljø

  Tregulv har en rekke egenskaper ved seg som gjør det til et godt valg i hjemmet. I tillegg til å være mykt og varmt, er tregulv naturlig lydisolerende og demper trinnlyd mellom etasjer. 

  I motsetning til laminat har tregulv en naturlig varme. Dette er spesielt gunstig for hytter og fritidsboliger hvor man ofte ikke har varme i gulvet. Ønsker du ekstra komfort kan alle gulv fra Moelven kombineres med varme, så lenge temperaturen ikke overstiger 27 grader.

  Tregulv er naturprodukter og inneholder ingen skadelige midler. Tre er også bakteriehemmende og allerginøytrale – noe som er fantastisk for innendørsklimaet!

  Velg selv hvilken overflatebehandling og farge du ønsker på ditt gulv. Moelven har i lang tid jobbet med pigmenterte oljer på gulvene, og har jobbet lengst denne teknikken av Skandinaviske gulvprodusenter. 

  Hvilket tregulv passer til ditt rom?

  Med store valgmuligheter, kan det være lurt å tenke gjennom hvilket tregulv du skal legge i ulike rom.

  Husk også at du får lavest pris på tregulv hos Obs Bygg!

  Ulike treslag innehar ulike egenskaper:

  • Kjøkken og entré: Et hardt treslag, som for eksempel eik, er mindre følsomt for slitasje og kan velges til rom som kjøkken og entré. Velger du i tillegg et hardvoksoljet gulv får du et gulv som er svært motstandsdyktig mot smuss og flekker.

  • Soverom og stue: Furu er et mykt treslag som oppleves godt og varmt å gå på, og egner seg dermed best på lavtrafikkerte rom som soverom og stue.

  Slik vedlikeholder du tregulv

  Det er enkelt å vedlikeholde heltregulvene fra Moelven, spesielt de ferdig hardvoksbehandlede. Utsettes gulvet for stor slitasje kan det slipes opptil flere ganger, noe som garanterer et tregulv som holder seg fint i flere generasjoner.

  Med enkle grep og gode verktøy legger du gulvet enkelt selv!