Så enkelt kan du fornye trappen

Noen ganger er det nødvendig å skifte ut hele trappen, men i mange tilfeller er en trappefornyer et godt alternativ. En vanlig «gjør-det-selver» klarer en trapp på en dag. Det er en lønnsom dag.

Trappefornying består enkelt sagt i å lime nye trinn, fronter og andre deler utenpå den eksisterende trappen.

Metoden har vært lite brukt i Norge, men er svært vanlig ute i Europa. Det er ikke vanskelig å finne kvalitetsprodukter med god finish og lang levetid.

Trappedelene består av slitesterk laminat. Akkurat som alle laminatgulvene som er i daglig bruk over hele landet.

Forny trappen med fargen og finishen du ønsker

Maëstro Trappefornyer kan brukes i rette trapper, buede trapper og vinkeltrapper. Velg mellom tre eikeimitasjoner og to steinimitasjoner. 

I mange tilfeller foregår trappefornyingen sammen med annen oppussing. Da står man helt fritt til å sette sammen materialer og farger.

Tas trappen alene, er det en god start å bestemme om trappen skal ha likhet til gulvet, eller om det skal stå i kontrast til gulvet.

Sjekk ut prisløftet vårt! Vi garanterer lavest pris. 

Trappen fornyes i fire faser: Måle, skjære, lime og fuge

Det hele er godt tilrettelagt for den som vil gjøre jobben selv. Arbeidsbeskrivelse og skjæremaler ligger ved i pakningene. I tillegg finnes en instruksjonsvideo det kan være lurt å se den før du begynner med arbeidet.

Trinnene selges og er pakket enkeltvis. Du kjøper det antallet du trenger, og åpner pakkene etter hvert som du trenger dem. Det gjør det enklere å ha god orden mens arbeidet pågår.

I en del tilfeller kan det være ønskelig å skifte ut trapperekkverket når man først er i gang. Da er det greit å vite at du får kjøpe både rekkverkspiler, endestolpe og håndrekke. Disse leveres i hvitmalt furu.


16.08.2017 13.00.00