Vegger og tak i en fei!

  Huntonit er genialt å bruke i ditt neste bygge- eller oppussingsprosjekt, enten det er et lekkert nybygg eller en sliten hytte.
  Huntonit panelbord kan brukes både hvis du skal bygge nybygg, renovere privatboliger eller gå løs på et nytt hytteprosjekt.

  Du får slitesterke og stilfulle panelbord med flott kostemalt eller strukturert overflate, som er veldig praktiske og enkle å montere. Slik får du gjort jobben veldig kjapt, og kunden får et flott og perfekt resultat.

  Huntonit panelbord skrus enkelt opp på vegg og tak.

  Enkel montering

  En stor fordel er at Huntonit panelbord kan brukes stående og liggende, både på vegger og tak. Slik kan du enkelt gi rommet et helhetlig uttrykk, og bruke de samme panelbordene gjennomgående på alle vegger og tak.

  Det er også svært praktisk at panelbordene er enkle å håndtere ettersom de pakkes med fire bord per pakke. Det går veldig kjapt å skru panelbordene opp på vegg og tak, og det er så lett å montere at selv amatører får det til.

  Steinar Furre hos Byggtorget, Løddesøl Sagbruk & Høvleri AS, har mange gode erfaringer med bruk av panelbordene i sine prosjekter.

  - Vi har brukt Huntonit panelbord både i eneboliger og flermannsboliger, og er godt fornøyd med resultatet. Sluttresultatet blir helt perfekt, avslutter Furre fornøyd.

  Genialt til baderom og hytta

  Panelbordene er også helt suverent å bruke i forhold til å tåle temperatur- og fuktsvingninger, og er et genialt valg for eksempel i baderomstak og på innvendige hyttevegger- og tak, der temperaturen svinger en del i løpet av året.

  - Huntonit panelbord kan brukes på alle innvendige vegger og tak, både i hus og hytter, også i våtrom med unntak av selve våtsonene. Vi har 40 års erfaring med bruk av Huntonit både på vegg og i tak. Egenskapene er så gode at vi til og med har en 20-års garanti på Huntonit i tak, forklarer Kjell Torland, produktsjef for Huntonit. Med Huntonit panelbord blir sluttresultatet helt perfekt.

  Gir et godt innemiljø

  Huntonit er verdens reneste panelbord og anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. Panelbordene har ingen skadelige avgasser, og er også godkjent av det Danske Teknologiske Institutt og har Inneklimamerket.

  - Huntonit er både et miljøvennlig og rent naturprodukt, og kan bidra til å bedre inneklimaet. Samtidig er det det eneste panelbordet som er anbefalt av NAAF (Norges Astma- og allergiforbund), sier Torland.

  Brede og smale panelbord

  Huntonit panelbord kommer i ekte kostemalt og strukturert overflate. I tillegg får du levert kostemalte panelbord både som brede og smale panelbord, med to ulike bredder, 12,5 og 18,0 cm, og to ulike lengder, 240 og 300 cm.

  Huntonit panelbord med Wood trestruktur kommer i bredde 180 mm og lengde 2420 mm. Når det gjelder strukturerte panelbord kan du velge mellom tre ulike fargevarianter. I tillegg til dette igjen – kommer hele serien med de lekre Rustikk panelbordene – som er laserte panelbord i 9 forskjellige fargetoner.

  LES OGSÅ: Derfor elsker kundene prisløftet!