Eventyrlig oppussing

  Gjengen fra Eventyrlig Oppussing hadde en utfordrende oppgave da de skulle pusse opp en gammel hytte, og totalforvandlet hytta med blant annet rustikke panelbord fra Huntonit. Resultatet er enhver hytteeiers drøm!

  I den gamle fjellhytta ved Møsvatn var det ubehandlet tre så langt øyet kunne se, noe som satte sine stilmessige begrensninger på interiøret. For gjengen fra Eventyrlig Oppussing var det viktig å bruke kvalitetsmaterialer som tåler tøffe forhold på fjellet, samtidig som det måtte være enkelt å frakte og montere, og gi et trygt, trivelig og estetisk innemiljø.

  Løsningen ble Huntonit og den nye serien Rustikk, som passer perfekt til norske hjem og hytter. Huntonit tåler godt svingninger i fukt og temperatur – og står for en støyt.

  Svært enkelt å gjøre selv

  Gustav er snekkeren i teamet og har lang erfaring med forskjellige løsninger for interiørplater for både hus og hytter. Han må likevel innrømme at han ble rimelig imponert over hvor raskt det gikk å sette opp nye vegger med panelbordene fra Huntonit.

  - Det var gøy å se hvor fort rommet forvandlet seg for hvert panel vi satte opp. Både kvaliteten og utseendet på panelbordene fra Huntonit er noe av det beste jeg har vært borti, og jeg ble særlig fornøyd med hvor lett det var å få perfekte skjøter på første forsøk.

  Foruten å gi et lekkert resultat, er det utrolig behagelig å slippe beising, maling og vedlikehold. I tillegg er det noe de fleste kan gjøre på egenhånd på en helg, og samtidig ha tid til overs.

  Stemningsfullt interiør

  Halvor er interiørekspert, og er opptatt av å kombinere materialer, stil og funksjon på en god måte. Han ser alltid på hyttas historie og omgivelsene rundt når han lar seg inspirere.

  - Denne gamle fjellhytta har fått beholde det rustikke naturpreget med mørke fargetoner som dominerer veggene og innslag av treverk, sten og metall, sier han og fortsetter:

  - Du vil også se små detaljer i interiøret som reflekterer dyre- og plantelivet i området, slik at hytta på et vis går i ett med omgivelsene.

  De mørke tonene brytes opp av dagslyset gjennom de store vinduene, hvor vi har lagt opp til sosiale hyggestunder med peis og koselige sittegrupper. Dekorinnslag i en kraftig oransje farge og dusere gulltoner går igjen, og skaper en rød tråd gjennom hele hytta.

  Så enkelt er det å gjøre det selv:

  1. Fordel bredden på panelbordene slik at første og siste panelbord er like brede
  2. Fest panelbordet på stenderverk eller eksisterende vegg med spikre eller skruer.
  3. Neste panelbord skjuler skruene eller spikrene. Avslutt med lister.

  LES OGSÅ: Derfor elsker kundene våre prisløftet!