Baderomsplater: Puss opp badet uten fliser!

Har du et slitent bad hjemme? Mange vegrer seg for å begynne på den omfattende oppussingsjobben, som kan bli både kostbar og tidkrevende. Kravene til våtrom gjør at oppussingen ofte overlates til fagfolk, men heldigvis er det en del du kan gjøre selv.

Baderomspanel fra Fibo er både rimelig å anskaffe og enkelt å montere. Panelet erstatter både membran og fliser, og gjør at du på kort tid kan få drømmebadet ditt.

 

Tett og trygt med baderomsplater

– Fibo veggpanel har innebygd membran som er godkjent i henhold til våtromsnormen, og passer derfor ypperlig på badet. Panelet kan festes rett på stenderverket og på den måten får du en komplett vegg på veldig kort tid, sier Elise Almås, produktsjef i Fibo.

Ifølge Almås er også platene veldig fleksible, noe som gir stort rom for kreativitet.

– Fibo veggpanel leveres i mer enn 750 forskjellige farger, mønstre og overflater som du kan tilpasse som du vil. Du har et hav av muligheter og kan få veggen til å matche interiøret i rommet eller resten av huset. Samtidig har panelet femten års garanti som omfatter vanntetthet, fargeekthet og motstand mot flekker. 

KJØPER DU baderomsplater hos Obs Bygg, er du garantert en lav pris – les mer om vårt prisløfte her!
Panelplater er enkelt å rengjøre

Baderomsplatene har ingen vanskelige flisfuger som må renses, og rengjøring gjøres både lett og raskt med vanlige husholdningsprodukter.

– Med Fibo fikk vi rene, enkle flater som er enkle å vedlikeholde og holde rent, og det er helt fantastisk. Alle som har vasket flisfuger med tannbørste vet hva jeg snakker om, sier Ole Dokken, som bor med kona Cecilie og tre barn på Jæren i Stavanger. Familien valgte baderomsplater fremfor fliser da de nylig pusset opp badet.

TRENGER DU NYE BADEROMSMØBLER? Da bør du være klar over disse 3 viktige tingene. – Vi ønsket et moderne, funksjonelt og estetisk bad med høy kvalitet, og er glad i enkel og ren funksjonalisme som designuttrykk, sier Cecilie, som var lei av de tradisjonelle kjedelige flisene og ønsket seg et mer moderne uttrykk. Valget falt på Fibos våtromspanel, som gjorde det mulig for familien å finne akkurat det de var ute etter. 

– At Fibos løsninger er miljøvennlige, sikre og økonomiske var viktig. Det er rett og slett en løsning som er i takt med tiden vi lever i, sier Ole Dokka.

Tips til ditt drømmebad med baderomsplater

  • Mål opp alle veggene i rommet hvor du ønsker å ha Fibo baderomsplater. Husk å ta med vinduer og dører i beregningen. Hvert Fibo panel er 60 cm bredt, så del oppmålt areal på dette. Husk å runde av oppover.

  • Transporter platene tørt, og sørg for at panelene akklimatiseres i 3 dager med plasten på før montering. Husk å ha dem liggende på et plant og tørt underlag.

  • Fibo veggpanel kan monteres på heldekket vegg eller på bindingsverk (600 mm avstand i bredden, og 800 mm avstand i høyden). Underlaget må være plant og gi godt feste til spiker og skruer der panelene møtes. 

  • Panelene vaskes med vanlig rengjøringsmiddel. Ved vanskelige flekker, bruk gradvis sterkere middel.

(Kilde: Fibo.no)