Nytt bad? Duxa baderomsmøbler gir deg mange valgmuligheter!

  Når du skal kjøpe baderomsmøbler er det mange ting du bør tenke på. Interiøret på badet skal nemlig tåle mer enn om du skulle ha kjøpt et nytt møbel til stua eller kjøkkenet. I tillegg skal det vare lenger ettersom det ikke kan byttes ut like enkelt – i hvert fall ikke uten betydelige kostnader.

  Det store utvalget av materialer, farger, stil og størrelser gir deg mange valgmuligheter når du skal velge baderomsmøbler til badet. Er du på jakt etter en møbelserie til badet som gir deg valgfrihet, er det verdt å sjekke ubaderomserien Ella fra Duxa.  Da kan du velge både møbelservanter og blandebatterier i flere ulike størrelser og farger.

  Riktig servantskap er en god start

  Når du skal velge baderomsmøbler, er det en rekke ting det er lurt å tenke gjennom. Her er gode råd:

  • Sett av god nok tid. Oppussing av badet er en investering i seg selv. Da vil du ta gjennomtenkte beslutninger. Boring i fliser og rørleggerarbeid vil du nødig få utført forgjeves.

  • Søk inspirasjon og finn ut hva du vil ha. Ettersom valgmulighetene er mange bør de store vurderingene og avveiingene være unnagjort når du skal gå til innkjøp.

  • Ikke glem oppbevaring. Må alt som tilhører baderommet oppbevares på selve badet? Kanskje du klarer deg med færre skap for å få en bedre romfølelse på badet?  Eller kanskje du har behov for både høyskap og kommoder for å få plass til håndklær, vaskemidler og alt annet som hører med? 

  • Fargevalg. Hvilke farger går resten av badet i? Fargene på frontene og armatur spiller inn på helhetsinntrykket. Skal du være vågal og teste en knæsj farge, eller gå for et mer klassisk uttrykk med hvitt eller grått? 

  • Husk følelsen. Har du lyst på et rolig uttrykk med behagelige tre-detaljer og jordfarger, eller er du mer glad i pomp og prakt? Det kan være førende for hva slags stil du skal velge, på alt fra baderomsmøbler til tilbehør som håndklær og tannglass.

  Å lykkes med nytt bad krever presise mål

  Duxa baderomsmøbler.

  Ta presise mål, og ta høyde for at porselensservanter ofte måler en centimeter eller to utenfor møbelet. Da unngår du å gå for en kostbar smell.

  Sjekk også om møbelet er en del av en serie eller om den kan kjøpes separat. Enkelte serier må kjøpes som sett, som for eksempel overdel og underdel – altså servant med underskap og speil eller speilskap. Husk at møbler som overskap, høyskap, speil eller speilskap ofte er tilvalg. 

  De mest populære møbelseriene finnes i flere størrelser og farger, slik at du kan velge ulike bredder, dybder og høyder etter ønske. Duxa-serien Ella kommer i breddene 60, 80 og 100 cm centimeter – noe som betyr at det passer for både små og store bad.

  Servantskapet i denne serien er elegant med 2 soft-close skuffer innfelt i skrogsiden. Servant og armatur legger du til etter eget ønske og behov. Skroget er formontert og enkelt å sette opp.

  Du har i tillegg valget mellom fargene hvit eller sort grafitt. Som tilvalg kan du velge Helle topplate og Hype-håndvask eller møbelservanter i porselen, i tillegg til flere flotte blandebatterier i sort eller krom.

  Hvor mye koster et nytt bad?

  Totaloppussing av bad kan fort bli dyrt og krevende. Da er det godt å vite at du kan gjøre en solid oppgradering og få følelsen av et nytt bad ved å bytte ut servantskapet.

  Baderomsmøblene fra Duxa oser av stil og kvalitet, og har 5 års garanti mot produksjonsfeil. Så spørs det om du er klar for å komponere ditt nye bad med kvalitetsprodukter fra Duxa?

  HUSK: Med Obs BYGGs prisløfte er du sikret markedets beste pris!