Nytt bad? Mange valgmuligheter med ferdig monterte baderomsmøbler

  Interiøret på badet skal tåle flere år med daglig bruk i et baderomsmiljø med høy luftfuktighet. Dessuten bør innredningen holde lenge ettersom det ikke kan byttes ut like enkelt – i hvert fall ikke uten betydelige kostnader.

  Det store utvalget av stiler, farger, form og størrelser gir deg mange valgmuligheter når du skal velge baderomsmøbel til badet. Er du på jakt etter en møbelserie som gir deg stor valgfrihet, er det verdt å sjekke ut baderomsserien Ella fra Duxa. Ella baderomsmøbel kjøpes ferdig montert og du kan velge både tilhørende servant og blandebatteri i ulike størrelser og farger.

  Baderomsmøbler_artikkelbilde.jpg

  Riktig servantskap er en god start

  Hva bør du tenke gjennom, før du velger baderomsmøbel? Her er noen gode råd:

  Sett av god nok tid. Oppussing av badet er en investering i tid og ressurser. Derfor anbefaler vi at du tar gjennomtenkte beslutninger. For eksempel, vil du nødig få utført boring i fliser og røreleggerarbeid forgjeves.

  Søk inspirasjon og finn ut hva du liker. Ettersom valgmulighetene er mange, bør de store vurderingene og avveiningene være unnagjort før du skal gå til innkjøp. Besøk en baderomsmøbelforhandler, bla i kataloger og brosjyrer og søk på internettet for å finne et baderomsmøbel som oppfyller dine krav og behov.

  Du finner masse inspirasjon i Duxas inspirasjonsunivers her.

  Ikke glem oppbevaring. Et godt råd er å gå gjennom hva du faktisk oppbevarer på badet. For eksempel, er det noe som kan oppbevares et annet sted og klarer du deg kanskje med færre skap på badet? Eller har du behov for et høyskap med oppbevaringsplass til håndklær, toalettsaker og vaskemidler?

  Fargevalg. Hvilke farger går resten av badet i? Hvit høyglans passer godt inn i de fleste norske baderom. Husk at fargen på fronter og armatur spiller inn på helhetsinntrykket. Vil du eksperimentere med utradisjonelle fargevalg eller gå for et mer klassisk uttrykk med hvite overflater?

  Husk følelsen. Valg av farger, utførelser og materialer har stor betydning på stemningen på badet. Et bad innredet i jordfarger og naturlige materialer, vil gi en behagelig stemning på badet. Vil du oppnå en luksuriøs stemning, anbefaler vi å innrede i sort og matte overflater. Finn ut hvilken følelse du ønsker å gjenskape på ditt bad. Det kan være førende for hva slags stil du skal velge, på alt fra baderomsmøbler til tilbehør som håndklær og tannglass.

  Husk! Skal du ha en toppmontert håndvask, skal du tilkjøpe en topplate i samme bredde som baderomsmøbel. Duxas topplater fås i hvit matt, sort-grafitt, antrasitt og mørk grå, og passer til møbelseriene Ella, Sara og Anna. Topplaten er laget i fuktbestandig MDF og har en jevn overflate som er lett å rengjøre.

  Baderomsmøbler_artikkelbilde_liten innredning.jpg

  Ta presise mål for et godt resultat

  For et godt resultat, er det lurt å ta presise mål før du kjøper og monterer et nytt baderomsmøbel. Skal du erstatte gamle møbler på badet, er det viktig å velge samme, eller større, størrelse på baderomsmøbelet. På den måten unngår du synlige hull og merker på veggen da det nye servantskapet vil dekke over disse. Sjekk de tekniske tegningene på møbelet og mål det opp mot badet, for å være sikker på at det vil passe inn på ditt bad. Vurderer du en porselensservant til servantskapet, bør du også ta høyde for at porselensservanter ofte måler en centimeter eller to utenfor møbelet.

  Et annet godt råd er å sjekke om møbelet er en del av en serie eller om den kan kjøpes separat. Enkelte serier kjøpes som ett sett, som for eksempel overdel og underdel – altså servant med underskap og speil eller speilskap. Husk at møbler som overskap, høyskap, speil eller speilskap ofte er tilvalg.

  Seriene Ella, Sara og Anna fra Duxa finnes i flere størrelser og farger, slik at du kan velge ulike bredder etter ønske. Duxa-serien Ella kommer i breddene 60, 80 og 100 cm centimeter – noe som betyr at det passer for både små og store bad.

  Servantskapet i Ella-serien kommer med to soft-close skuffer innfelt i skrogsiden. Vask og armatur legger du til etter eget ønske og behov. Baderomsmøbelet er formontert og enkelt å sette opp. I tillegg, har du valget mellom overflater i hvit matt eller sort-grafitt. Som tilvalg kan du velge Helle topplate og Hype håndvask eller integrert servant i porselen, i tillegg til flere flotte blandebatteri i krom, sort eller gull. Ella baderomsmøbel kommer med lekre håndtak i krom, men tilhørende håndtak i sort matt kan kjøpes separat.

  Hvor mye koster et nytt bad?

  Totaloppussing av bad kan fort bli dyrt og krevende. Da er det godt å vite at du kan gjøre en solid oppgradering og få følelsen av et nytt bad ved å bytte ut servantskapet.

  Baderomsmøblene fra Duxa oser av stil og kvalitet. Så spørs det om du er klar for å komponere ditt nye bad med kvalitetsprodukter fra Duxa?

  HUSK! Mange av Duxas produkter er en del av Obs Byggs alltid fast lavpris som sikrer deg vår beste pris!