Gi baderommet en ny look med nytt blandebatteri

  Det er ikke mye som skal til for å gi baderommet ditt en makeover. Skal du bygge nytt eller pusse opp badet ditt, vil en av avgjørelsene dine kanskje være et nytt blandebatteri til servantskapet eller dusjen din. Å skifte ut blandebatteriet vil utgjøre en stor forskjell i baderomsinteriøret, men også praktisk sett.

  Når du skal velge blandebatteri, vil det si servantbatteri til vasken eller et dusjbatteri til dusjen eller badekaret. Start med å undersøke hva du teknisk sett kan installere, samt hvilke funksjoner og utseende du foretrekker. Skal du for eksempel skifte ut servantbatteriet, er det viktig at du sikrer deg at høyden vil passe til vasken din. Har du en klassisk porselensservant, vil et vanlig lavt blandebatteri passe godt. Har du derimot en toppmontert vask, skal du ha et høyt servantbatteri. 

  Blandebatteri artikkelbilde.jpg

  Hva bør du tenke over når du velger blandebatteri?

  Design, kvalitet og funksjonalitet spiller inn når du skal velge blandebatteri. For eksempel, hvis du trenger et blandebatteri til dusjen, er det lurt å undersøke at dusjbatteriet har skoldesperre og termostat. Vil du oppgradere dusjhjørnet ditt, kan du også vurdere å installere et dusjsett, sånn som Duxa Deluxe dusjsett, med takdusj for mer luksus i hverdagen.

  I tillegg spiller materiale og farge en viktig rolle. Et godt tips er å se nærmere på hvilke farger og utførelser vil matche resten av innredningen, slik som servantskapet, vasken, og detaljer som knagger eller profiler på dusjkabinettet. Men viktigst av alt er at blandebatteriet du velger til servanten, dusjen eller kjøkkenvasken, er funksjonelt for dine behov og enkelt å bruke.

  Smart og moderne design

  Duxa har et bredt utvalg av blandebatterier. Grace og Edge blandebatteri er et godt valg for deg som setter pris på det estetiske og vil ha valgmuligheter. Både Grace og Edge servantbatteri finnes i lav og høy utgave så det kan kombineres med både en integrert porselensservant og en toppmontert håndvask. Det kan være fint å velge produkter med en designmessig sammenheng på badet. Derfor tilbyr vi Grace og Edge servantbatteri mange utførelser. Grace servantbatteri finnes i krom, sort matt, sort metallic og gull utførelse.

  Det praktiske valget

  Leter du etter et praktisk blandebatteri, vil vi anbefale Style servantbatteri. Style er liten og kompakt og passer perfekt til mindre servantskap og baderomsmøbler. Hos Duxa kan du også få blandebatteri til kjøkkenet eller vasken på vaskerommet. Ultra og Glanze ett-greps blandebatteri har en høy kran og sidestilt grep som passer godt til hverdagens travle rom.

  Gull blandebatteri artikkelbilde.jpg

  Plukk og miks – Match tilbehøret

  For å oppnå en ny look på badet, kan du også skifte ut tilbehøret. Med Duxa sine produkter har du stor valgfrihet og mulighet til å plukke og mikse produkter. Duxa pop-up ventiler kommer i fire farger slik at det matcher ditt servantbatteri. Du finner også dusjbatteri, dusjsett og dusjkurver i krom eller sort matt for å fullføre baderomsinnredningen din.

  HUSK! Mange av Duxas produkter er en del av Obs Byggs alltid fast lavpris som sikrer deg vår beste pris!