Finn det perfekte speilet til ditt bad

  Et godt speil er en viktig komponent i mange rom, spesielt på badet ditt. Ikke bare gjør et speil det lettere å utføre dine daglige rutiner, men hele badet nyter godt av lyset og den ekstra romfølelsen et speil gir. Det riktige speilet vil også bidra til interiøret og personlighetenbadet ditt.

  Når du skal velge speil til badet, bør du tenke gjennom behovene dine og ta noen praktiske hensynmed i overveielsene dine. Det kan være bredden på baderomsmøbelet og din egen høyde. Med mange alternativer for størrelse, stil og form å velge mellom, vil vi her gi deg litt inspirasjon for hvilke muligheter du har når du skal finne et speil til ditt baderom.

  Duxa speilskap artikkelbilde.jpg

  Baderomsspeil med lys

  De siste årene har det blitt populært med lysspeil på badet, og det er for en god grunn. Et speil med integrert LED-lys sikrer deg god belysning og skaper et eksklusivt uttrykk på badet. Det er i tillegg en rekke fordeler ved å montere et lysspeil på badet.

  Med et lysspeil får du en ekstra lyskilde på baderommet. Da har du muligheten til å kontrollere lyset i ulike soner for en behagelig og optimal baderomsbelysning. Et lysspeil som har dimbare lyshar en annen klar fordel, nemlig muligheten til dempet belysning på badet om kvelden og om natten. Et lysspeil kan også bli avgjørende for morgenrutinen din. Et speil med lysramme sørger for å lyse opp ansiktet ditt og fjerne skygger, som er praktisk når du skal barbere deg eller ta på sminke.

  Duxa har både firkantede og runde lysspeil i flere størrelser. Lexie lysspeil med LED-lys ramme kommer i tre bredder; 60, 80 og 100 cm. Med dette utvalget er det enkelt å finne et speil som passer til ditt servantskap. Ima rundt lysspeil har en lysramme med touch-bryter og kommer i to størrelser. Elba lysspeil har to integrerte lysfelter og touch-bryter på speilet.

  Våre lysspeil er med LED-lys som har lang levetid, lav varmeutvikling og lavt strømbruk. LED-lys gir en god fargegjengivelse. Ima og Lexie lysspeil har touch-dimmer hvor du kan regulere lysets temperatur fra det varme gule til det mer kalde hvite lyset. Lysspeilene Lexie, Elba og Ima fra Duxa er IP44 godkjent for baderom.

  Praktisk oppbevaring på baderommet med speilskap

  Om du har bruk for litt ekstra oppbevaringsplass, vil vi anbefale å montere et plassbesparende speilskap på badet. Med et speilskap har du plass til dine toalettsaker like ved hånden. I tillegg vil et speilskap bidra til å skape mer rom og lys på badet. Hos Duxa har vi speilskap i ulike bredder fra 60 cm til 100 cm. Vårt Ida speilskap kommer med en integrert LED-lampe plassert på oversiden av speilet. Lysbryter er plassert inne i skapet for et ryddig utseende. I tillegg er det en stikkontakt i skapet, slik at du enkelt kan koble til for eksempel en hårføner, barbermaskin eller elektrisk tannbørste. Ida speilskap finnes i 60, 80 og 100 cm bredde, så det passert ethvert baderom, både store og små. Ida speilskap er godkjent for bruk på baderom. Det anbefales ikke å plassere Ida speilskap tett på dusjen, da speilskapet har stikkontakt.

  HUSK! Mange av Duxas produkter er en del av Obs Byggs alltid fast lavpris som sikrer deg vår beste pris!

  Duxa speil artikkelbilde.jpg

  Runde og firkantede flate baderomsspeil

  Du finner også alltid helt klassiske baderomsspeil fra Duxa. Vi har både runde og firkantede speil til badet. Rundt speil finnes i 60 cm og 90 cm diameter. Rektangulært speil måler 60x80 cm. Monter speilene med speilbeslag eller speilholdere.

  Husk å måle opp til speilet ditt

  Når du skal innrede baderommet ditt anbefaler vi å måle opp til speilet. Finn ut av hvilken bredde, høyde eller diameter som passer, innen du besøker butikken eller handler i nettbutikken. Det kan også være en god idé å forholde deg til baderommets øvrige innredning. For et gjennomført resultat er det nemlig viktig at dimensjoner på speil og f.eks. servantskap passer sammen.

  Se hvordan speilet tar seg ut på badet

  Ønsker du å se hvordan Duxa sine speil ser ut i en hel baderomsinnredning? Da kan du besøke Duxa sitt innredningsverktøy "Bygg ditt bad". På denne siden finner du alle Duxa produktene som forhandles i butikkene til Obs BYGG. Verktøyet hjelper deg med å visualisere et baderom og hvordan de ulike innredningsmuligheter spiller sammen. Når du har funnet de produktene som du liker, kan du skrive ut en side med produktinformasjon og strekkoder til å ta med til din nærmeste forhandler.

  Du kan prøvebygge ditt bad her!