Dusjkabinett og dusjhjørne i sort

  Sort går aldri av moten og gir en ekstra følelse av luksus. Den sorte sofistikerte stilen kombinerer minimalisme med komfort og passer godt inn i det skandinaviske utrykket på baderommet. Det sorte utrykket gjør seg også spesielt godt i et dusjhjørne – og til mange interiør stiler.

  Å ta en varm dusj er for mange et deilig avbrekk fra hverdagen hvor du får være helt for deg selv. Da er det viktig å ha en dusj som du trives i og som er tilpasset husholdningens behov. Duxa har mange forskjellige valgmuligheter innenfor dusjkabinetter, dusjdører og dusjvegger. Det handler om å finne en dusjløsning som imøtekommer dine ønsker. Drømmer du om et praktisk dusjkabinett med god plass? Eller ønsker du å ha rette dusjvegger med sorte detaljer?

  Skal du ha dusjkabinett eller dusjhjørne?

  Et dusjkabinett gir mange fordeler. En av de viktigste fordelene med et dusjkabinett er tryggheten ved at du ikke dusjer direkte på badegulvet. Det er en enkel forsikring mot mulige vannskader, lekkasje og slitasje. Har du et eldre baderom, er dette nyttig da vannet ikke vil sprute direkte på veggene eller gulvet. Det forhindrer kalkbelegg på fliser og misfarging av fuger.

  En annen fordel med et dusjkabinett er en rimelig enkel montering som del fleste kan få til på egen hånd. Kjøpe du et dusjkabinett fra Duxa, følger det med en skriftlig monteringsveiledning. I tillegg oppdaterer vi hjemmesiden vår, www.duxabath.no, kontinuerlig med monteringsvideoer for Duxas dusjkabinett. Å installere et dusjkabinett er oftest mye enklere enn å pusse opp et bad for vanntette fuger og membran.

  Dusjkabinett sort_artikkelbilde.jpg

  Victoria dusjkabinett

  Victoria dusjkabinett er en av våre nye favoritter med sorte matte profiler og dørknotter. Det sorte dusjkabinettet passer til dusjbatteriene Ewa og Linn fra Duxa. Ewa og Linn er moderne termostatstyrte blandebatterier med avrundede former som hever standarden i dusjen. Ewa dusjbatteri fås i fargen sort matt som vil fullføre det stilige og sorte uttrykket i dusjen.

  Opal dusjkabinett

  Ofte er det først og fremst plassen på badet som begrenser dusjløsningen man har rom til å installere på badet. Duxas populære dusjkabinett Opal kommer i 80x80 cm og 90x90 cm. Opal dusjkabinett i 90x90 cm er en passelig størrelse på et dusjkabinett, men 80x80 cm gir også nok plass inne i dusjen. Opal har bakvegger i sort glass og hvitlakkerte profiler og bakpanel. Alle dører og sider har 5 mm herdet sikkerhetsglass. Opal dusjkabinett leveres med dusjgarnityr i forkrommet utførelse og hånddusjen er med tre innstillinger. Opal Dusjbatteriene Ewa og Linn fra Duxa passer perfekt til dusjkabinettet og kan kjøpes separat.

  Basic Lux massasjedusjkabinett

  Basic Lux er Duxas populære massasjedusjkabinett. Dusjkabinettet har 6 justerbare massasjedyser og et nedfellbart sete som gir god komfort. Basic Lux måler 100x100x218 cm og gir stor romfølelse inne i dusjen. I tillegg til hånddusjen med tre innstillinger, har Basic Lux en takdusj. Bakveggene er sorte og alle sider og dører er i herdet 5 mm glass. Sintef-godkjent dusjbatteri medfølger. Se og les mer om Basic Lux massasjedusj her.

  Husk! Mange av Duxas produkter er en del av Obs Byggs alltid fast lavpris som sikrer deg vår beste pris!

  Rette eller buede dusjdører?

  Dusjdører er en smart løsning for et dusjhjørne hvis du har et mindre eller nyere bad. Dusjdører er enkle å rengjøre og flotte å se på.

  Valg av dusjdører skal være en langsiktig investering som skal passe dine og husholdningens behov. Vi har dusjdører som både er praktiske, men også innfri dine estetiske og stilfulle ønsker. Med dusjdørene Elegant kan du velge mellom både buede og rette dusjdører. Disse dusjdørene kan felles innover, noe som frigjør gulvplass når du har behov for det. Profilene kommer i både sort matt og aluminium og passer perfekt med Deluxe dusjsett som kommer i de samme fargene. Duxa Elegant har Easy Clean behandling på glasset som gjør det enkelt å rengjøre.

  Dusjhjørne sort_artikkelbilde.jpg

  Dusjvegg med ruter

  Et annet sort dusjhjørne kan oppnås med Cube dusjvegger. Cube dusjvegger har ruter og profiler i sort eller hvit. Det gir et moderne uttrykk med en industriell vri på badet. Dusjveggen gir stor romfølelse inne i dusjen og er enkel å rengjøre.

  Uansett hva du foretrekker, er vi sikre på at du finner en dusjløsning fra Duxa som oppfyller dine ønsker og behov. Se hele vårt sortiment av dusjkabinett her og et stort utvalg av dusjdører her.

  Tips til baderommet!

  Sett inn en dusjkurv som matcher ditt dusjkabinett eller dusjhjørne! Duxa har dusjkurver i krom og sort matt utførelse som passer perfekt til alle våre dusjløsninger. Fyll den opp med dine favorittsåper i gode dufter.