Obs BYGG billigst på terrassebord – nok en gang!

  Går du med planer om å bruke påskedagene til små eller store prosjekter hjemme? Da gjelder det å finne den beste prisen til ditt prosjekt!

  I VGs siste pristest av byggevareaktørene, har Obs BYGG lavest pris på terrassebord. Dette er åttende gang Obs BYGG er billigst i bransjen!

  – Siden fjoråret er prisene på terrassebord senket betydelig, forteller kjededirektør i Obs BYGG, Espen Braaten. Han sier det gjøres mye for å holde prisene nede:

  – Byggevarebransjen er preget av tøff konkurranse, og vi skal gjøre det vi kan for å holde prisene så lave som mulig gjennom hele sommeren, sier han.

  FORNØYD KJEDEDIREKTØR: – Dette er åttende gang vi vinner pristesten på terrassebord, og vi skal gjøre det vi kan for å holde prisene lave gjennom sommeren, sier kjededirektør i Obs BYGG, Espen Braaten.

  – Dette vi jobber for

  Braaten er glad for at pristesten viser at jobben som gjøres hver dag gir uttelling:

  – Vi er veldig glade for, men ikke overrasket over, at vi kommer billigst ut i pristesten på terrassebord nok en gang. Vi går på jobb hver eneste dag for å kunne tilby alle i Norge de laveste prisene på byggevarer, og her får vi nok et bevis på at vi får til nettopp det, sier han.

  I tillegg til lave priser, har vi også vårt prisløfte – som sørger for at du alltid får laveste pris på det du trenger.

  Vær tidlig ute

  Det kan se ut til at våren lar vente på seg i år, og derfor kan det lønne seg å være tidlig ute – før våren melder sin ankomst for fullt og «alle» skal bygge ny terrasse, sier kjededirektøren:

  – Det kan bli trangt i døren når mildværet kommer for fullt, så hvis du går med planer om terrasseprosjekter kan det være lurt å handle før alle andre, sier han.

  Ekstra gunstig å være medeier

  Hos Obs BYGG er det i tillegg mulighet for å være medeier – og dermed dele overskuddet.

  – Obs BYGG er unik i bransjen ved at vi er den eneste aktøren med en rekke medlemsfordeler til kundene som er medeiere. I tillegg til de laveste prisene får du kjøpeutbytte på minimum 1 prosent, ytterligere 1 prosent om du bruker Coop Mastercard, og om du velger Coop Byggekonto får du 3 prosent. Og alle kan være medeier i Coop, sier Braaten.

  Om pristesten

  Slik har VG gjennomført pristesten på terrassebord (kilde: VG)

  • Prisene ble innhentet fra samtlige byggevarekjeder mandag 27. mars 2023, mellom kl. 10 og 11.
  • Kvadratmeterprisen er beregnet slik: Bredden på terrassebordene på 100 cm, ganget med pris pr. løpemeter, og igjen ganget med 20. Det er ikke tatt hensyn til kapp.
  • Hos alle byggevarekjedene er det valgt CU-impregnert klasse 1, og den leverandøren kjeden selv bruker. Ved royalimpregnerte terrassebord er det tatt utgangspunkt i den billigste tilgjengelige varianten i butikkene.