Obs BYGG billigst på terrassebord - igjen!

  VGs årlige pristest på terrassebord har blitt et sikkert vårtegn, og i år som i fjor er Obs BYGG billigst av de 10 kjedene som er med. Det er sjette gangen Obs BYGG er billigste kjede.

  Det er mange som bruker våren og forsommeren til å bygge terrasse, og VGs pristest viser at det kan være tusenlapper å spare på å velge riktig byggevarekjede.

  Årets pristest tok for seg prisen på tradisjonelle CU-impregnerte terrassebord og royalimpregnerte terrassebord. 

  – Det er dette vi jobber for

  Kjededirektør i Obs BYGG, Espen Braaten, er glad for at pristesten viser at jobben som gjøres hver dag gir uttelling.

  – Vi er veldig glade, men ikke overrasket over at vi kommer billigst ut i pristesten på terrassebord. Vi går på jobb hver eneste dag for å kunne tilby alle i Norge de laveste prisene på byggevarer og her får vi nok et bevis på at vi får til nettopp det, sier han.

  I tillegg til lave priser, har vi også vårt prisløfte – som sørger for at du alltid får laveste pris på det du trenger.

  Ekstra gunstig å være medeier

  Hos Obs BYGG er det i tillegg mulighet til å være medeier – og dermed dele overskuddet.

  – Obs BYGG er unik i bransjen ved at vi er den eneste aktøren med en rekke medlemsfordeler til kundene som er medeiere. I tillegg til de laveste prisene får du kjøpeutbytte på minimum 1 prosent, ytterligere 1 prosent om du bruker Coop Mastercard, og om du velger Coop Byggekonto får du 3 prosent. Og alle kan være medeier i Coop, sier Braaten.

  Spesielle år

  Færre utenlandsreiser og stadig endrede ferieplaner de siste årene har gjort at flere har gjennomført store og små oppussingsprosjekter både hjemme og på hytta. Koronasituasjonen, og nå krigen i Ukraina, har påvirket hele verden på mange måter, og det gjelder også markedet for trelast.

  – Vi har vært gjennom helt spesielle år som blant annet har gitt utfordringer på produksjon og tilgang på terrassebord i Norge. Tilgangen på varer er unormalt lavt og veldig krevende og det er usikkert hvordan dette vil påvirke priser utover i sesongen. Så derfor er det ekstra gledelig at vi igjen er billigst på terrassebord i det som er alt annet enn en normalsituasjon, avslutter Braaten.

  Om pristesten

  Slik har VG gjennomført pristesten på terrassebord (kilde: VG):

  • Prisene ble innhentet fra samtlige byggevarekjeder mandag 4. april 2022, mellom kl 10 og 13. 
  • Kvadratmeterprisen er beregnet slik: Bredden på terrassebordene på 100 cm, ganget med pris pr. løpemeter, og igjen ganget med 20. Det er ikke tatt hensyn til kapp.
  • Hos alle byggevarekjedene er det valgt CU-impregnert klasse 1, og den leverandøren kjeden selv bruker. Ved royalimpregnerte terrassebord er det tatt utgangspunkt i den billigste tilgjengelige varianten i butikkene.