Obs BYGG Alta åpner dørene!

  Med det nye varehuset i Alta har Obs BYGG nå 57 varehus fordelt i Norge. Vi er stolte over å kunne tilby lange åpningstider og lave priser landet rundt. 

  Prisløftet til Obs BYGG gjør at du alltid er sikret den laveste prisen på byggevarer!

  - Endelig er vi på plass i Finnmark! Vi er like glade i alle våre varehus, men det selvsagt noe ekstra spesielt med å etablere verdens nordligste Obs BYGG, smiler kjededirektør Espen Braaten.

  Få med deg alle de gode åpningstilbudene!

  Stort varehus og egen drive-in

  Obs BYGG Alta blir på hele 6500 kvadratmeter, med en butikkdel på 2500 kvadratmeter. Her finner du alt du trenger til hus, hytte og hage innen et stort utvalg kategorier.

  I tillegg får det nye varehuset en toppmoderne drive-in avdeling på 4000 kvadratmeter.  Dette gjør det mulig å handle byggevarer skjermet fra vær og vind, forklarer Espen Braaten:

  - Du kjører inn i den store hallen, med kjørefelt og lastefelt, og stopper der du vil for å handle og laste på varer. Deretter kjører du til kassen hvor betjeningen skanner varene dine.

  Ikke plass til alt du trenger i bilen? Null problem, du kan selvsagt låne tilhenger i varehuset. I de fleste tilfeller er dette helt gratis mot at du betaler et depositum.

  Verdens nordligste Obs BYGG åpner torsdag 10. mars kl 10.00. Sørg for å få med deg alle de gode tilbudene våre!

  Alltid gode tilbud i kundeavisen vår.