Nord-Norges største byggevarehus åpner i Bodø

  OBS Bygg flytter fra City Nord til et mye større og flottere varehus på Mørkved. Her finner du alt du trenger til hus, hytte og hage innen et stort utvalg kategorier.

  Det nye varehuset blir et av totalt 59 varehus fordelt over hele Norge. Også på Mørkved lover vi lange åpningstider og lave priser.

  Prisløftet til Obs BYGG gjør at du alltid er sikret den laveste prisen på byggevarer!

  Nord-Norges mest moderne byggevarehus

  Nye Obs BYGG Bodø blir på hele 8000 kvadratmeter, med en butikkdel på 4000 kvadratmeter. Her finner du alt du trenger til hus, hytte og hage innen et stort utvalg kategorier.

  – I tillegg får det nye varehuset en fantastisk drive-in-avdeling som også rommer 4000 kvadratmeter. Her er det god lasteplass til bil og henger, og du kan handle byggevarer helt skjermet fra vær og vind. Dette blir Nord-Norges største og mest moderne byggevarehus, sier Varehussjef Trygve Steinvik

  Grønne fingre? Steinvik har en ekstra gladnyhet til deg:

  – Vi klinker til med et eget plantemarked på 200 kvadratmeter!

  Bruk bilen som handlevogn

  Alt ligger til rette for en enkel og fin handel med bilen som handlevogn, forklarer Trygve Steinvik

  – Kjør inn og finn varene du trenger, last på og la betjeningen registrere varene. Betal i kassen og vis kvitteringen når du kjører ut. Enklere blir det rett og slett ikke.

  – Ikke nøl med å spørre våre dyktige ansatte om hjelp hvis det er noe du lurer på – for eksempel om du har behov for å leie tilhenger, avslutter Steinvik.

  Nye Obs BYGG Bodø åpner dørene torsdag 11.april klokken 10. Sørg for å være på plass for å få med deg alle de gode åpningstilbudene våre!

  Velkommen!