Obs Bygg støtter Menn snakk om det

  Hvert år får over 19 000 menn kreft i Norge og vi vet at mange synes det er vanskelig å snakke om det.

  Obs Bygg har en overvekt av mannlige kunder og ansatte, og vi er stolte av å være med på Menn snakk om det. I denne informasjonskampanjen ønsker Obs BYGG og Kreftforeningen å skape mer åpenhet, slik at færre føler seg alene og flere oppsøker hjelp. Les mer om kampanjen på Kreftforeningens egne sider.

  1000x500_Menn-snakk-om-det_Skrutrekker_2022.gif

  Tenk mindre, snakk mer!

  Hvorfor går ikke den hosten over? 
  Hvorfor er jeg så trøtt? 
  Hva skyldes den ryggsmerten? 
  Er det en kul jeg kjenner? 
  Har jeg fått kreft – igjen? 

  Tanken streifer alle som har blitt friske, men om frykten for tilbakefall ikke slipper taket kan det være lurt å snakke med noen om det. Det hjelper å snakke med noen når vonde tanker gjør livet vanskelig. Snakk med en partner, venn eller kollega.  Eller ta kontakt med Kreftforeningen.

  Kreftforeningens rådgivingstjeneste
  Hos Kreftforeningens rådgivingstjeneste treffer du fagfolk du kan snakke eller chatte med. De er der for å hjelpe deg med alle spørsmål om kreft, uansett hvilken situasjon du er i. Tjenesten er gratis og du kan være anonym.

  Ring: 21 49 49 21

  Eller chat her

  menn-snakk.jpg

  Ingen skal møte kreft alene
  Dessverre vil de fleste av oss møte kreft på en eller annen måte, enten ved at man selv blir syk eller noen i nære relasjoner. Ved å være med på Menn snakk om det ønsker Obs Bygg å oppfordre til åpenhet rundt kreft. Det hjelper å snakke med noen når vonde tanker gjør livet vanskelig.

  Vi håper at du også vil være med og oppfordre andre menn til å snakke om de vanskelige tingene. Din støtte kan gjøre en forskjell for de som er rammet av kreft og deres pårørende.

  Menn, snakk om det. For ingen skal møte kreft alene.

  menn-snakk-logo.png