Folle og Almaas bygger hus

  I høst kan du se hvordan det går når de to kranglefantene og kompisene Erik Follestad og Jon Almaas skal prøve seg på å bygge et helt hus fra nærmest ingenting – med god hjelp av Obs BYGG underveis.

  Paret som har kjøpt det slitte småbruket har overlatt jobben som byggeledere til de to profilerte programlederne som, sammen med et team av håndverkere, skal totalrenovere hovedhuset og løse noen andre utfordringer underveis.

  Programmet har premiere onsdag 15. september, og det vil komme nye episoder hver onsdag i 10 uker fremover.

  Obs BYGG Rudshøgda har levert alle varene til programmet, og de to byggelederne har også tatt turen innom varehuset for å handle med seg både materialer og andre ting de trenger.

  Episodene vil sendes på TVNorge onsdager klokken 20.30 og vil være tilgjengelig på discovery+ hver onsdag.

  Se første episode av programmet gratis her!


  Dette kan du se i de forskjellige episodene

  Episode 1:

  Jon Almaas og Erik Follestad ble gode venner under «71° nord – Norges tøffeste kjendis» i 2020. Nå trer de inn i rollen som byggeledere og skal restaurere et falleferdig småbruk på Elverum. Her skal de bo sammen i en liten campingvogn, men vil vennskapet tåle ti uker på byggeplassen?

  Episode 2: 

  Jon og Erik er inne i sin andre uke på byggeplassen. De mangler fremdeles en god plan på renoveringen av småbruket, og Erik har gått til anskaffelse av en profesjonell arkitekt som ikke kommer til å bry seg om hva Jon mener.

  Episode 3:

  Byggelederne Follestad og Almaas har gått til anskaffelse av noen høner til småbruket, men før de ankommer må de få bygget et skikkelig hønsehus. Det blir fort uenigheter om fremgangsmåte, og ting tar tid. Blir dette frittgående høner?

  Episode 4:

  Det ble ampert forrige uke, så Jon og Erik må finne ut av hvordan de bedre skal jobbe sammen. Det er seks uker igjen til småbruket skal stå ferdig, og det er fremdeles mye som gjenstår. Da blir det viktig at samarbeidet mellom byggelederne fungerer.

  Episode 5:

  Erik tar på seg ansvaret for å fikse uteområdet på småbruket. Han har store visjoner som krever tungt maskineri, så han har ringt etter hjelp. Jon er bekymret for at det blir mye leking med gravemaskin og traktor, og lite fremdrift.

  Episode 6:

  Uteområdet må ferdigstilles denne uken, det har Jon sørget for ved å invitere alle snekkerne til grillfest. Erik må finne en ny løsning på nettopp grillen, siden Pernille og Ivar aldri har brukt gassgrill før!

  Episode 7:

  Sommeren er kommet til småbruket, så Jon sørger for at Erik får seg et luftig og fint antrekk. Den mannevonde hanen får én siste sjanse til å bevise seg verdig sin plass på småbruket.

  Episode 8:

  Bare tre små uker gjenstår før Pernille og Ivar skal flytte inn på småbruket. Nå må de store tingene på plass, kjøkken må monteres og badene må fikses. Erik får noen dager på småbruket uten Jon, noe som gir ham muligheten til å starte på et hemmelig prosjekt.