Få hagemøblene «hjem» med AR-teknologi

  Med AR-teknologi kan du få et inntrykk av hvordan de nye hagemøblene blir seende ut hjemme hos deg – før du kjøper dem!

  Det er ikke alltid like lett å vite hvor godt hagemøblene du ønsker deg faktisk passer i uterommet ditt. Derfor kan du nå bruke AR-teknologi for nettopp å se hvordan de ulike alternativene blir seende ut hjemme hos akkurat deg.

  Det eneste du trenger er en mobiltelefon med kamera.

  AR står for «augmented reality», og oversettes til «utvidet virkelighet» på norsk. I motsetning til VR, «virtual reality», som endrer på virkeligheten og skaper en illusjon av at du er et annet sted, kombinerer AR virkeligheten du faktisk befinner deg i med en digital virkelighet.

  Bruker du AR-funksjonen på produktsiden kan du se hvor godt ulike hagemøbler passer inn i din egen hage – før du har kjøpt noe som helst. Den virkelige verden utvides med virtuelle objekter på mobilskjermen.

  På nettsiden vår finner du flere hagemøbler tilgjengelige i AR. Blant andre disse:

  Finn hagemøbler til din stil

  Når du er inne på produktsiden, må du se etter AR-symbolet og «Se i AR» nede i venstre hjørne av bildet. Trykk på det, og kameraet på mobilen åpnes.

  Deretter beveger du telefonen rundt, slik at AR-teknologien får et bilde av hvordan hagen, balkongen eller terrassen din er utformet. Når dette er gjort kan du plassere hagestolen, putekassen eller loungesettet der du vil ha det.

  Ved å plassere møbelet akkurat der du vil, kan du se hvordan fargene passer til det eksisterende interiøret, og ikke minst om størrelsen er rett. Du kan rett og slett finne hagemøbelet som passer deg og din stil best!

  Du kan også flytte og rotere på møbelet for å se hvor det hører mest hjemme. AR-teknologien gjør det enklere å velge de rette hagemøblene til ditt hjem, uten at du er nødt til å kjøpe det først.