🥩Live shopping tilbud med Obs Bygg og FCC🔥 – spar opptil 40% på en rekke griller og tilbehør! Sjekk her

  Ecovacs Winbot W2 Omni robotvinduvasker

  Art nr: 6970135031306
  ECOVACS' første robotvindusvasker med bærbar stasjon noensinne. Dens eksklusive, tredoble dyser med teknologi for sprayf...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   ECOVACS' første robotvindusvasker med bærbar stasjon noensinne. Dens eksklusive, tredoble dyser med teknologi for sprayfordeling med vid vinkel kombinert med WIN-SLAM 4.0 intelligent baneplanlegging sørger for at vinduene holder seg like rene som da de var nye.

   Bruksområde
   WINBOT W2 OMNI kan tilpasses alle ulike glass-scenarier og passer til alle dine rengjøringsbehov hjemme. WINBOT W2 OMNI er utstyrt med WIN-SLAM 4.0 smart planlegging og sensor smart deteksjonsramme og tilpasser seg alle typer vinduer og scenarier, uansett om det er gulv-til-tak-vinduer, små vinduer, vinduer uten ramme eller vippevinduer.

   Vedlikehold
   Det intelligente klatresystemet drives av et oppgradert synkronbelte som er svært vann- og friksjonsbestandig, noe som sikrer stabil bevegelse uten glidning. Selv under våt tørking reduserer det utvendige drivhjulet vannkontakten og gir høyere stabilitet når du klatrer oppover. Til sammen sørger dette for at WINBOT W2 OMNI alltid beveger seg jevnt og stabilt.

   Appstyring
   WINBOT W2 OMNI er utstyrt med to typer sensorer - en tyngdeakselerasjonssensor som holder maskinen stabil til enhver tid, og en optokopplersensor som registrerer kanter med en superrask responstid på 0,2 sekunder, slik at rengjøringen alltid er sikker. I tillegg kan WINBOT navigere rundt lave hindringer på over 4 mm og enkelt unnslippe.

   Leveres med
   Den brukervennlige ECOVACS HOME-appen er forhåndsinnstilt med flere rengjøringsmoduser og vår helt nye retningsbestemte fjernkontroll. Vindusvask er nå enklere enn noensinne.

   Produktdetaljer
   8 maskinvarebaserte fallsikringsfunksjoner, blant annet automatisk lufttrykkskompensasjon, optimalisertsugeeffekt på 2,800 Pa, flytende rengjøringsplate og design. Selv om strømnivået er lavt, vil WINBOT forbli festet til vinduet i over 30 minutter. Med flere beskyttelsesmekanismer og -funksjoner mot fall er dette den sikreste og solideste vindusvaskerroboten du kan eie.

   • Minimum vindus størrelse 30*40 cm
   • Kan vaske opp til 55m2 på en oppladning
   • 5 ulike vaske modus
   • Perfekt fo rene vinduer
   Generelt
   Artikkelnummer6970135031306
   Leverandørens artikkelnummerWG821-11
   FargeHVIT
   Forpakningsmål
   Bruttovekt8.2 kg
   Høyde41.5 cm
   Lengde38 cm
   Bredde30 cm