• Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Skjøtestykke 13 mm (1/2") fra GARDENA egner seg utmerket til å forlenge tilførselsrøret og vanningsretningen, som en del av Micro-Drip-Systemet. De tre medfølgende koblingene egner seg utmerket til forlengelse av 13 mm tilførselsrør eller dryppvanningsrøret.

  Installasjonen er enkel og selvforklarende, som et resultat av tydelig merking av de ulike komponentene i Micro-Drip-Systemet. Komponentene gir et tydelig klikk når de er skikkelig festet, som gir en tydelig indikasjon på at systemet er koblet riktig.

  Ved hjelp av den patenterte Quick & Easy-tilkoblingsteknologien kan alle komponentene enkelt kobles til hverandre, forlenges og frakobles. For jevnt vanntrykk og et pålitelig vanningssystem kan produktet kobles til Hovedenhet 1000 (art. no. 1333-20) eller Hovedenhet 2000 (art. no. 13310-20). Kvalitetsproduktet Kobling 13 mm (1/2") er produsert i Europa.

  Produktegenskaper
  Patentert tilkoblingsteknologi
  Takket være den patenterte tilkoblingsteknologien er rask, enkel installasjon og fleksibel utvidelse av Micro-Drip-System mulig. De 3 medfølgende koblingene er ideelle for å forlenge et 13 mm tilførselsrør eller drypprør.

  Intuitiv installasjon
  Designet imponerer med integrerte symboler og en tilbakeslagsventil, som et tydelig hørbart signal om at ventilen er i lukket posisjon. Dette gjør monteringen enkel og gir en kjent følelse.

  Pålitelig lekkasjesikker
  I kombinasjon med Basic Device 1000 (Art. Nr. 13333-20) eller Basic Device 2000 (Art. No. 13310-20), er Micro-Drip-Systemet pålitelig vanntett.

  Gjenbrukbar og holdbar
  Takket være Quick & Easy-tilkoblingsteknologien kan alle komponenter kobles til hverandre uanstrengt, utvides eller frakobles fleksibelt. Connecting Piece er gjenbrukbar og derfor holdbar. Selv etter gjentatt bruk vil den ikke skade.

  • Enkel og intuitiv installasjon av de tre medfølgende skjøtestykkene
  • Skjøtestykke 13 mm (1/2") er et kvalitetsprodukt, produsert i Europa.
  • Patentert tilkoblingsteknologi for rask og enkel installasjon
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer4078500059046
  Leverandørens artikkelnummer970606801
  FargeSVART
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.06 kg
  Høyde3.8 cm
  Lengde15.8 cm
  Bredde8 cm

  Nyttige tips