LIVE SHOPPING TILBUD: Opptil 40% på robot- gressklippere og vindusvasker og mye mer!  Se utvalget her

  Odle torvfri plantejord

  Art nr: 7391290801907
  Odle torvfri plantejord: Naturlig og effektiv jord for stauder, busker og trær. Bland med kugjødsel for enda bedre resul...
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Odle torvfri plantejord: Naturlig og effektiv jord for stauder, busker og trær. Bland med kugjødsel for enda bedre resultat. 40 liter.

  Odle torvfri plantejord er den naturlige og effektive løsningen for alle som vil gi stauder, busker og trær den beste starten på livet. Med en blanding av nøye utvalgte naturlige råvarer gir denne jorden plantene dine den perfekte voksegrunnen de trenger for å trives og utvikles optimalt.

  Det spiller ingen rolle om du er en erfaren hageentusiast eller en nybegynner, Odle torvfri plantejord er enkel å bruke og gir deg fantastiske resultater. Med 40 liter jord kan du plante og dyrke en stor variasjon av planter, og med en blanding av kugjødsel kan du forbedre resultatene enda mer.

  Odle torvfri plantejord er spesielt egnet for stauder, busker og trær, og gir dem den nødvendige næringen for å vokse seg sterke og sunne. I tillegg er denne jorden et miljøvennlig valg, da den kun inneholder naturlige råvarer og ikke torv. Ved å velge Odle torvfri plantejord, tar du vare på naturen og miljøet rundt deg samtidig som du gir plantene dine den beste starten på livet.

  Enten du ønsker å plante en hage full av vakre blomster eller et tre som vil vokse seg stort og majestetisk, så er Odle torvfri plantejord det perfekte valget for deg. Kjøp den nå og se frem til en frodig og vakker hage!

  Inneholder:
  Kompostert bark 90%
  Kugjødsel kompost 10%

  • 40 liter
  • God plantejord til planting av stauder, busker og trær
  • Naturlige råvarer
  Generelt
  Artikkelnummer7391290801907
  Leverandørens artikkelnummer80190
  Forpakningsmål
  Bruttovekt17.3 kg
  Høyde8.5 cm
  Lengde84 cm
  Bredde39 cm