LIVE SHOPPING TILBUD: Opptil 40% på robot- gressklippere og vindusvasker og mye mer!  Se utvalget her

  AVA P30-P80 PN41 skumkanon premium sett

  Markevarelogo AVA
  Art nr: 7072110742333
  Skumkanonsett brukes til å lage skum for bilvask eller annen rengjøring. Skumkanonen er en enhet som kobles til en høytr...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Skumkanonsett brukes til å lage skum for bilvask eller annen rengjøring. Skumkanonen er en enhet som kobles til en høytrykksvasker eller trykksprøyte og brukes til å påføre en skumsåpeblanding på overflaten som skal rengjøres. Skummet legger seg som et tykt lag over overflaten og hjelper til med å løsne og fjerne smuss, skitt, olje og annen forurensning.

   Enkel justering: både spredningsvinkelen og mengden er enkle å justere og gir god kontroll. Mengden såpe kan justeres fra 0 til omtrent 7% (avhengig av typen vaskemiddel) og det er 9 trinn slik at du enkelt kan bytte mellom forskjellige blandingsforhold. Du kan bruke konsentrat eller blande såpen i flasken eller bollen. Spredningsvinkelen tillater en smal stråle opptil 12 meter i lengde, noe som er perfekt for tak og husvegger.

   Kvalitet: foam cannon er enkel å vedlikeholde. Skumfilteret er laget av syrebestandig stål og munnstykket er laget av messing for lang levetid. Sugeslangen er av høy kvalitet og laget av silikon, slik at den forblir myk og fleksibel over lang tid.

   Flaske og bolle:
   Som standard får du foam cannon med en 0,6 liters bolle. Du vil finne god hjelp til å blande forholdene med både mindre desilitermål og skala for % og brøk. Du kan bruke standardflasker, da de fleste 1 liters såpeflasker har samme gjenger som halvliters flasker med brus. Begge vil passe godt på. Lokket har en stablefunksjon, så hvis du har flere beholdere, kan du stable dem etter eget valg. Bollene er også stabile når det gjelder å sette fra seg foam cannon eller beholder. Du kan feste lokket til bunnen av flasken for å gjøre den enda mer stabil. Dette settet leveres med tre 1 liters beholdere.

   Medfølger:

   • 1x AVA Premium Foam Cannon P30-P80
   • 2x lokk
   • 3x 1 liter begerglass i fargene klar, magenta og furugrønn.
   • Passer til alle P30 - P80 høytrykkspylere
   • Perfekt til rengjøring av kjøretøy, tak og husvegger
   • Sett med 3 beger og lokk
   Generelt
   Artikkelnummer7072110742333
   Leverandørens artikkelnummer11-126-101
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.98 kg
   Høyde12.2 cm
   Lengde40.8 cm
   Bredde12.6 cm