LIVE SHOPPING TILBUD: Opptil 40% på robot- gressklippere og vindusvasker og mye mer!  Se utvalget her

  IDT Frame Stolpe 45 grader toppmontert

  Art nr: 7072511003651
  IDT Frame Stolpe 45 grader, 970 mm lang, gir pålitelig støtte og stabilitet for ulike konstruksjonsbehov. Benyttes ved 4...
   Andre butikker:
   På lager (6-20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Dokumenter, brosjyrer og manualer
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   IDT Frame Stolpe 45 grader, 970 mm lang, gir pålitelig støtte og stabilitet for ulike konstruksjonsbehov. Benyttes ved 45 graders hjørne. Med sitt presise design og enkel montering, er dette systemet ideelt for både profesjonelle og DIY-prosjekter.

   Bruksområde
   Denne stolpen er en del av IDT Frame rekkverkssystemet og benyttes for toppmontering av rekkverket. Med sin slitesterke konstruksjon og estetiske appell, sikrer denne stolpen en trygg og elegant løsning for rekkverksinstallasjoner på ulike områder som balkonger, terrasser og trapper. Med IDT Frame er sikkerheten og stilen ivaretatt på en effektiv måte.

   Montering
   Montering av IDT Frame er vanligvis en enkel prosess. Her er en generell oversikt over trinnene:

   1. Forberedelse: Sørg for at du har riktig verktøy og utstyr tilgjengelig. Les nøye gjennom installasjonsinstruksjonene som følger med stolpen for å forstå prosessen fullt ut.
   2. Plassering: Velg riktig sted for stolpen i henhold til dine behov og lokale byggeforskrifter. Marker stedet der stolpen skal monteres.
   3. Forborring: Bor nødvendige hull i underlaget i henhold til stolpens spesifikasjoner og anbefalinger. Pass på å bruke riktig størrelse og type bor.
   4. Montering: Plasser stolpen på det forborrede området og fest den på plass med passende festemidler. Juster stolpen slik at den er i riktig vinkel og høyde.
   5. Sikring: Sørg for at stolpen er sikkert festet til underlaget og at det ikke er noen løse eller ustabile deler. Stram festemidlene godt for å sikre stabilitet.
   6. Ferdigstilling: Etter at stolpen er montert, kan du fortsette med installasjonen av rekkverket i henhold til produsentens instruksjoner. Dette kan inkludere montering av glasspaneler eller andre rekkverkskomponenter.

   Det er viktig å følge produsentens spesifikke instruksjoner nøye for å sikre riktig montering og optimal ytelse av stolpesystemet. Ved behov kan det være lurt å søke råd fra fagfolk eller erfarne håndverkere for veiledning gjennom prosessen.

   Innhold
   Pakken inneholder 1 stk. stolpe, 2 stk. gummilist, 1 stk. fotplate, 4 stk. distanseklosser, 4 stk. skruer til fotplate og 4 stk. skruer til montering.

   Materiale
   Pulverlakkert aluminium i RAL 7021.

   Mål

   • Høyde - 970 mm
   • Bredde – 69 mm
   • Lengde – 64 mm
   • Toppmontert
   • Komplett pakke med festemidler
   • Til 45 graders hjørne
   • En del av IDT Frame stolperekkverk
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

   FDV

   987858_7072511003699_.pdf
   Last ned / vis datablad
   Generelt
   Artikkelnummer7072511003651
   Leverandørens artikkelnummerREKK1038
   Forpakningsmål
   Bruttovekt2 kg
   Høyde5.5 cm
   Lengde97 cm
   Bredde5.5 cm