Krifon Innvik 2 bod 4,6 m2

  Art nr: 4743329224417
  Innvik 2 er en solid bod med saltak og liggende uhøvlet 19 mm kledning, et tidløst design som kombinerer funksjonalitet...
   Leverandør:
   Få på lager
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Innvik 2 er en solid bod med saltak og liggende uhøvlet 19 mm kledning, et tidløst design som kombinerer funksjonalitet og estetikk på en naturlig måte.

   Med romslige dimensjoner på 220x220, samt doble dører har boden godt med plass for lagring av redskaper, hageutstyr, sykler, ski mm. Saltaket gir boden et klassisk preg, samtidig som det gir naturlig drenering av vann og snø. Boden leveres ubehandlet og kan behandles så den står i stil til omgivelsene.

   Materiale
   Bod Innvik leveres i ubehandlet gran. Det er avgjørende for produktets kvalitet og levetid at det får hensiktsmessig behandling både ut- og innvendig. For å få full glede av boden er det svært viktig at den står montert på et fast og stødig underlag. Det anbefales å lage en grunnramme av impregnert materiale.

   Egenskaper
   Innvendig areal 4,67 kvm
   Dobbeltdør i front gjør lagring av større redskaper enkelt.
   Sylinderlås i dør er inkludert
   Gulv er inkludert
   Saltak som gir boden naturlig drenering av vann og snø.
   Egenskaper
   Innvendig areal 4,67 m2

   Montering
   Det er svært viktig at boden monteres på et fast og stødig underlag. Dette kan gjøres på flere måter, men det viktigste er at underlaget er i vater og vinkel, samt holder seg stabilt over tid. Monteringen gjøres raskt og enkelt med panel med not og fjær. Les den vedlagte monteringsveiledningen nøye før du setter i gang. Man bør være 2 personer for å sette opp boden. Takdekke og produkter for fundament/ grunnramme kjøpes separat. Husk også grunning og maling/ beis. På værutsatte steder må du vurdere behov for ekstra sikring av boden, og ved ekstra fuktig eller salt klima bør festemidler byttes ut med rustfritt/ syrefast (kjøpes separat). Ved behov for lagring før montering må boden oppbevares flatt og tørt, men unngå oppvarmede rom og sterk sol. Oppføring av denne boden er normalt ikke søknadspliktig, men sjekk alltid lokale krav i kommunen hvor du skal sette den opp.

   Vedlikehold og lagring
   Ubehandlet treverk blir grått hvis det blir værende ubehandlet over tid og kan bli blått og begynne å råtne. For å beskytte treverket, må det før montering behandles med grunning. Etter montering må boden behandles utvendig med beis eller maling og innvendig med ønsket produkt. Husk at også vindusrammer og dører må behandles på begge sider.

   Tre er et levende naturmateriale. Variasjoner, synlig kvist og kvae-utslag vil kunne forekomme som en naturlig del av produktet, og ved endring i temperatur og fuktighet kan sprekker i overflate/maling oppstå pga. bevegelser i treet. Dette ansees ikke som mangler ved produktet. Nødvendig ettersyn og vedlikehold må utføres jevnlig, med manuell vasking (unngå høytrykk) og pussing/maling ved behov. Vi anbefaler at du inspiserer boden grundig hvert halvår. La huset være innpakket og oppbevar det på et tørt sted, ikke i direkte kontakt med bakken og godt beskyttet mot vær og vind (fuktighet, solskinn osv.), helt frem til det skal monteres. Bodpakken må ikke oppbevares i et oppvarmet rom.

   Leveringsomfang
   Dobbeltdør
   Dørvrider
   Sylinderlås
   Beslag, skruer og feste
   Gulv
   Forpakningsmål: 235x118x47 cm.

   • Uhøvlet kledning
   • Leveres med gulv
   • Praktiske doble dører
   • Enkel montering
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer4743329224417
   Leverandørens artikkelnummer9001002
   Forpakningsmål
   Bruttovekt320 kg
   Høyde47 cm
   Lengde235 cm
   Bredde118 cm

   Nyttige tips