Moelven gulv furu 20x142 børstet kongle

  Markevarelogo MOELVEN
  Art nr: 7040431922123
  Heltregulv i furu fra Moelven. Et tradisjonelt gulv, laget av førstesklasses råvare. Passer like godt på hytta som hjemm...
   Nettlager:Ikke på lager
   Trykk , legg in e-postadresse og få beskjed når produktet er tilbake på nettlager.

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Betal med Coop Mastercard

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Heltregulv i furu fra Moelven. Et tradisjonelt gulv, laget av førstesklasses råvare. Passer like godt på hytta som hjemme.

   Produktdetaljer
   Ved å velge heltregulv i furu bringer du naturen inn i rommet, og reduserer samtidig risikoen for allergiplager. Overflaten oppleves som mykt, varm og behagelig å gå på. Natursortering: Er et livligere gulv enn exclusive ettersom den har mer kvist. Børstet overflate med noe mere struktur.

   Egenskaper
   Tre har unike egenskaper med sin evne til å ta opp fuktighet og lagre varme. Dette gjør at tre bedrer inneklimaet, har gode akustiske egenskaper, er varmeisolerende og et holdbart materiale. Utsettes gulvet for stor slitasje kan det slipes opptil flere ganger, og du har et gulv som er fint i flere generasjoner. Furu egner seg best på lavtrafikerte rom som soverom og stue.

   Underlag/montering
   Det er enkelt å montere tregulv, men underlaget gulvet legges på bestemmer om du bør skru eller lime gulvet. Åpne ikke pakkene før montering. La gulvet ligge i det rommet det skal monteres til det oppnår romtemperatur på 20 grader i minimum 48 timer. Følg leggeanvisning vedlagt i pakken. Se gjerne monteringsfilmer på Moelven sine nettsider.

   Gulvvarme
   Tregulv og gulvvarme lar seg fint kombinere, du må bare være sikker på at overflatetemperaturen på gulvet ikke overstiger 27 grader C, og at varmen fordeles jevnt over hele gulvet.

   Vedlikehold
   Til daglig rengjøring benyttes støvsuger eller tørrmopp. For våtvask anbefales bruk av Osmo vask og rengjøringsmiddel, 8016. Følg doseringen på kannen.

   Dette trenger du for å legge gulv
   Du trenger: Sag, hammer, tommestokk, stemjern, vinkel, blyant og rettesnor. Eventuelt drill hvis duskal skru og pensel hvis du skal lime.

   • 20X142
   • Enkelt vedlikehold
   • Naturlig lydisolerende
   • Naturprodukt - Bakteriehemmende og allerginøytralt
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer7040431922123
   Leverandørens artikkelnummer472014207092V
   Forpakningsmål
   Bruttovekt1.012 kg
   Høyde2 cm
   Lengde100 cm
   Bredde14.2 cm

   Nyttige tips