Moelven OSB pl3 skarpkant 10X2390X1197

  Markevarelogo MOELVEN
  Art nr: 7040438216157
  Oriented Strand Board, en trefiberplate bestående av trefiberspon og lim. Kan benyttes både ute og inne. -
   Fra butikk:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Drive-in - Med bilen som handlevogn
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Oriented Strand Board, en trefiberplate bestående av trefiberspon og lim. Kan benyttes både ute og inne.

   Tresort
   Oriented Strand Board (OSB) er en trefiberplate som lages av treflis av bartre, hovedsakelig gran og furu. Platen produseres ved at friskt trevirke kvernes slik at tømmerstokken kuttes opp i små trefliser. Videre sorteres og tørkes treflisene før de blandes med lim. Deretter formes og bygges platen opp bestående av tre kryssorienterte lag før den går inn i en presse med høy temperatur og trykk. Kryssorienteringen gir platen formstabilitet og styrkeegenskaper.

   Bruksområde
   OSB har svært mange bruksområder og kan benyttes både innvendig og utvendig. OSB 3 har dokumenterte styrke- og stivhetsegenskaper, hvilke gjør at platen kan brukes i konstruksjoner.
   Typiske bruksområder er tak, vegg, gulv, paller, emballasje, innredning, møbler, skjerming.

   Overflatebehandling
   Begge overflatene er av lik kvalitet, og er enkle å overflatebehandle for eksempel male, lakkere eller impregnere med beskyttende midler. Sammenlignet med mange andre plater har OSB et fordelaktig forhold mellom pris og produktkvalitet. I tillegg er platen enkel å bearbeide og kutte med verktøy, samt at overflaten har god motstandsdyktighet mot kortvarig fukt. Platene regnes som ubehandlet, og må behandles på overflate og kanter ved fast bruk utendørs.

   Rengjøring og vedlikehold
   Vedlikeholdes som ubehandlet treverk. Ved utendørs bruk må platene vedlikeholdes med et intervall som gjør at kantene og overflaten ikke blir direkte utsatt for fuktighet. Det anbefales en oljebasert behandling, da vannbaserte produkter kan ha heftproblemer PGA voksen i platene. Avhengig av påvirkning fra vær og vind vil et generelt vedlikeholds intervall med bruk av oljebeis være hvert år, med oljedekkbeis eller oljemaling bør man vedlikeholde med intervaller på 1-2 år. Særlig viktig er det med vedlikehold på kantene, da beskyttelsen der vil slites hurtig og muligheten for inntrenging av fukt er store.

   Oppbevaring
   Platene skal lagres på et plant underlag for unngå deformasjon, og platene skal stables horisontalt på et fundament støttet av bjelker. For å sikre optimal luftsirkulasjon skal ikke platene lagres inntil vegg og med minst 10 cm klaring til bakke eller gulv. I tillegg bør ikke andre byggematerialer lagres på platene. Platene bør også akklimatiseres emballert til den fuktighet som er tilstede på den aktuelle monteringsplassen. Videre bør platene oppbevares i tørre bygninger for å unngå eksponering for direkte sollys, vann og signifikante temperatur svingninger.

   Levetid/slitesterk
   Platene egner seg godt til både innendørs og utendørs bruk. Den biologiske/ytre påvirkningen på treverket vil variere ut fra beliggenhet, klima, utførelse og lignende, og vil påvirke levetiden. Produktet er beregnet å vare ut byggets levetid, forutsatt normal bruk og slitasje.

   Flere egenskaper

   • Moelvens OSB 3 er en av de mest avanserte OSB-platene som er tilgjengelig på markedet.
   • Platen er utviklet og produsert i henhold til strenge krav i forhold til innemiljø.
   • Gran/furu
   • Ubehandlet
   • Skarpkant
   • Formstabil
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer7040438216157
   Leverandørens artikkelnummerS33210002
   Forpakningsmål
   Bruttovekt19.74 kg
   Høyde1 cm
   Lengde239 cm
   Bredde119.7 cm