• Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Alt du trenger for å gjennopprette matte lykteglass, med et komplett kit. Klare lyteglass er vitkig for både kjøresikkerheten og for utseendet på bilen.

  Frontlysglass kan ødelegge utseendet til fronten på bilen, men også forhindre pærenes ytelse. Matte og uklare frontlysglass må derfor vedlikeholdes som andre deler på bilen.

  Headlight Restoration Complete Kit fra Autoglym, er en effektiv løsning på å gjøre frontlysene klare igjen. Før du begynner er det viktig at du har rengjort glasset med sjampoo og tørket nøye etterpå. Det er viktig å lese instruksen nøye før du begynner, se hefte som medfølger. Kitet er bare egnet til frontlys av plast, og ikke glass.

  Kitet inneholder følgende: 100 ml frontlys-renoveringsmiddel, 1 støtteplate for drillbit, 6 x P800 slipeskiver, 4 x PI500 slipeskiver, 1 x P2000 skumgummiskive, 1 x P3000 skumgummiskive, 1 x hvit renoveringsmiddelpute, 1 x mikrofiberklut.

  NB! Det er viktigt at du er trygg på å bruke en høytastighetsdrill. Lakken må være fullstendig maskert for å unngå skader.

  • Forbedrer pærenes ytelse
  • Effektiv til å gjøre frontlysene klare igjen
  • Vedlikeholdskit for frontlys
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer5016366004564
  Leverandørens artikkelnummer9782
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.35 kg
  Høyde24.5 cm
  Lengde10 cm
  Bredde87 cm

  Nyttige tips