Visste du at Obs BYGG leier ut verktøy?

  Visste du at Obs BYGG leier ut verktøy? Å leie verktøy er en rimelig og effektiv måte å få jobben gjort.

  Visste du at du kan leie verktøy hos Obs BYGG? Har du i mange situasjoner tenkt at det kan være riktig løsning for deg?

  Leie er smart

  Hvor ofte trenger du en betongblander eller gipsplateheis? Og har du plass til å oppbevare disse produktene? I mange tilfeller vil det heller lønne seg å leie. Obs BYGG har et bredt utvalg av utleieprodukter som du kan reservere via obsbygg.no

  Jobb som en proff!

  Spar tid og oppnå et profesjonelt resultat med riktige maskiner. Vi har maskiner beregnet for tungt bruk av håndverkere og som tåler harde belastninger.

  Profesjonalitet lønner seg

  Ved å leie slipper du høye innkjøps- og vedlikeholdskostnader for maskiner du sjelden bruker. Våre maskiner kontrolleres og vedlikeholdes av erfarne teknikere, slik at de alltid er i optimal stand. I tillegg kan våre skrankemedarbeidere hjelpe deg med å velge riktig maskin. Hvis det er nødvendig får du selvfølgelig med en bruksanvisning.

  Hvordan leier jeg?

  1. Reserver maskinen på obsbygg.no

  Her finner du sortimentet som gjelder for ditt lokale varehus, og du velger hvor lenge du ønsker å leie verktøyet.

  2. Legitimasjon og depositum

  Når du kommer for å hente verktøyet, trenger vi gyldig legitimasjon. Depositumet betales kontant eller med kort. Med vår skadeforsikringsordning kan du forsikre deg mot eventuelle kostnader hvis det skulle oppstå skade på verktøyet.

  3. Overlevering av verktøy

  Mens en av våre medarbeidere forklarer hvordan verktøyet virker, vil også verktøyets funksjon bli kontrollert. Deretter overleveres verktøyet til deg.

  4. Kontroll av funksjonen

  Også ved tilbakelevering vil verktøyets funksjon bli kontrollert. På denne måten sørger vi for at maskinene våre holdes i optimal stand for utleie.

  5. Forbruksmateriell

  Tenk på hvilke forbruksvarer du trenger å kjøpe når du leier maskiner. For eksempel sandpapir til pussemaskiner etc. Våre medarbeidere kan gi deg råd til akkurat det du trenger.

  6. Tilbakebetaling av depositum og leiepris

  Ved retur skal verktøyet alltid være rengjort og tomt. Vi anbefaler at du rengjør dette før du kommer til varehuset. For produkter med mye sagflis kan det enkleste være å blåse det rent med luft. Etter at produktet er godkjent vil du motta depositumet, og du betaler regningen. Hvis verktøyet er skadet og/eller skittent, kan det påløpe kostnader som du må betale. Dette vil bli trukket fra depositumet.

  Sikkerhet foran alt

  Sikkerhet er viktig ved bruk av maskiner. For din egen og andres sikkerhet må du følge anbefalingen om bruk av verneutstyr per maskin. Du kan stole på at våre maskiner og redskaper alltid er trygge å bruke. Vår samarbeidspartner tester utstyret godt, før vi tar det inn i vårt sortiment.

  Slik tenker vi på din sikkerhet

  • Utstyret vårt testes jevnlig av erfarne teknikere.
  • Maskiner og redskaper kontrolleres før utleie.
  • Medarbeiderne våre lærer opp våre partnere i korrekt og sikker bruk av alle maskiner og verktøy.
  • Du mottar også en tydelig papirbruksanvisning.

  Lei verktøyene du trenger her 👈