Ta kontroll over din utendørs matlagingsopplevelse med Ooni Koda 16, vår gassdrevne utendørs pizzaovn designet for stein...
      Nettlager:
      På lager (+100)
      Butikklager:
      På lager i 59 butikker

      Dine leveringsalternativer

      Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


      Betalingsmetoder

      Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

      Leveringsmetoder

      Logotype av alternativer

      • Produktdetaljer
      • Produktomtaler
      • Spesifikasjoner

      Produktdetaljer

      Ta kontroll over din utendørs matlagingsopplevelse med Ooni Koda 16, vår gassdrevne utendørs pizzaovn designet for steinbaking av episke 16-tommers pizzaer og deilige flammekokte biffer, fisk og grønnsaker.

      Ooni Koda 16 blander et spektakulært design med bekvemmeligheten av å lage mat med gass, og kan skilte med en bred åpning, stor kordierittsteinsbakebrett og innovativ L-formet flamme. Slå på øyeblikkelig gass-tenning, og du er klar til å lage mat på 20 minutter. Som alle Ooni-pizzaovner når Ooni Koda 16 opp til 500°C – den brennende varmen som trengs for å tilberede steinbakt, perfekt pizza på 60 sekunder.

      Tekniske spesifikasjoner

      • Kokeoverflate: 16" (406,4 mm)
      • 0,6" (15 mm) bakebrett av kordierittstein
      • L-formet gassbrenner med fosseffektflamme
      • Innebygd gasstenning for rask og enkel matlaging
      • Sammenleggbare ben for enkel transport og oppbevaring
      • Slitesterk, isolert, pulverlakkert skall i karbonstål
      • Ooni Koda 16 er kompatibel med store propantanker (brukes normalt med griller) opp til 13 kg - vi anbefaler minst 6 kg.
      • Gassterminal for å feste slangen og gasskilden

      Før og etter bruk

      • Sett opp utendørs på en overflate av rustfritt stål, tre eller stein.
      • Koble til propantanken. Ikke glem å se etter gasslekkasjer! For mer detaljer / full instruksjon om dette, se bruksanvisningen.
      • Tenn og kjør i 30 minutter på Koda 16s første fyring før du lager noe, for å krydre ovnen.

      Vedlikehold
      Etter at du har likt å lage mat med Koda 16 og er klar til å pakke sammen, er det bare å slå av flammen ved å bruke gasskontrollknappen og koble regulatoren fra propantanken. Vent minst 1,5 time før du prøver å flytte eller rengjøre. Koda 16 må være tørr og helt kjølig før oppbevaring. Vi anbefaler også å oppbevare steinbakebrettet i et tørt miljø for optimal ytelse. For å holde Koda 16 ser flott ut, beskytt den mot vær og vind med Koda 16 Cover etter bruk. Ovnen kan forbli tildekket ute, men vi anbefaler å ta den inn i perioder uten bruk eller under tøffe værforhold som sterk vind, kraftig regn eller snø. Vi anbefaler også at steinbakeplaten oppbevares i et tørt miljø for optimal ytelse.

      Denne leveres uten regulator og slange.

      Garanti
      Vi står ved produktene våre. Alle Ooni-produkter kommer med 2 års garanti som standard, og vi utvider den til 5 års garanti på Ooni Koda utendørs ovnsserier når du registrerer pizzaovnen din hos Ooni. Din Ooni pizzaovn må registreres innen 60 dager etter mottak for å kunne kreve 5-års garantien.

      • L-formet gassbrenner med fosseffektflamme
      • Kokeoverflate: 16" (406,4 mm)
      • Varmes opp til 500 °C
      • Leveres uten slange og regulator
      Generelt
      Artikkelnummer5060568343105
      Leverandørens artikkelnummerUU-P0B400
      Forpakningsmål
      Bruttovekt25 kg
      Høyde41 cm
      Lengde71 cm
      Bredde68 cm
      Nyttige tips