Ett batteri - mange verktøy!

  Hvem har vel ikke lett seg gjennom overfylte esker eller skuffer med kabelrot, på jakt etter én bestemt ladekabel? Eller opplevd å ikke få strøm på et batteri nettopp fordi den tilhørende laderen er borte?

  I beste fall er det irriterende – i verste fall bremser det opp et prosjekt man gjerne vil sikre fremdriften på.

  Gir liv til mange verktøy

  Med Powershare-serien fra Worx trenger du ikke forholde deg til flere batterier – eller ladere for den saks skyld. Som navnet sladrer om deler disse produktene batteritype.

  - Dersom du går til innkjøp av vår gressklipper, som leveres med to stykk 20V-batterier og klipper 460 m2 på én lading, har du batterier nok til å drive alle de andre verktøyene i Powershare-serien. Det gjelder også de som går på 40V fordi du har to stykk 20V-batterier til rådighet, forteller Eric Lind, Key Account Manager hos Positec Nordic.

  - Batteriene passer i en rekke forskjellige hageredskaper og verktøy. Det gjelder alt fra mindre og enkle hageverktøy, til større redskaper som byr på like mye kraft som man finner i motordrevne verktøy, fortsetter han.

  Aldri strømtomt batteri

  Det finnes også en annen stor fordel ved å ha to batterier i kombinasjon med andre verktøy i Powershare-serien, skal vi tro eksperten rett.

  - Våre 20V-batterier lades opp på kun én time. Har du to batterier vil du derfor alltid ha et ferdig oppladet batteri når det andre trenger en tur i laderen. Da slipper du irriterende ladestopp i arbeidet, uansett om det handler om oppussing eller hagearbeid, sier Lind.

  Obs BYGG skal være billigst på byggevarer! Les mer om vårt prisløfte her.

  Det finnes flere titalls verktøy i Worx´ sortiment som inngår i Powershare-serien. Disse er delt inn i to kategorier; hageredskaper og elektroverktøy. Skulle det være behov for enda større batterikapasitet kan man kjøpe batteri på 4,0 Ah i stedet for standardbatteriet på 2,0 Ah.
   

  I Powershare-serien har produktene det til felles at det samme batteriet passer i alle redskapene.