Lei av dårlige madrasser på hytta? Da er dette løsningen

  Mange norske hytter har gamle, ukomfortable madrasser – men du trenger verken leie tilhenger eller bruke mye penger for å bytte dem ut med noe vesentlig bedre.

  Du har kanskje kjent på følelsen når du legger deg ned den første natta på hytta: Den gamle skummadrassen som har ligget der siden foreldrene dine kjøpte hytta er ikke spesielt komfortabel å ligge på. 

  Men du skal jo ikke være der lenge – og det er både slitsomt og dyrt å bytte dem ut. Du må ha tilhenger eller låne en varebil for å få fraktet dem opp til hytta, og det koster jo titusenvis for en god madrass.

  Eller?

  Det var kanskje sånn før, men nå finnes det et bedre alternativ.

  – Vi var rett og slett lei av all gimmicken som var i markedet for madrasser. Veldig mange betaler mye for ting som ikke spiller noen rolle, så med Kvile har vi gjort det enkelt: Du får fjærmadrasser av høy kvalitet til en rettferdig pris. Enkelt og greit, sier daglig leder i Kvile, Pål Fasseland.

  Dropp tilhengeren eller varebilen

  Blant de mest irriterende tingene med å kjøpe nye madrasser, er utvilsomt å frakte dem.

  – Kvile-madrassene kommer rullet sammen og vakumpakket i en kompakt eske som gjør at du kan få dem med deg i en helt vanlig bil. Det betyr at du kan handle med deg én eller flere på vei opp til hytta og rulle dem ut når du kommer frem, forteller Kvile-sjefen.

  Idet du fjerner vakum-forseglingen, ruller madrassen seg ut med én gang takket være de sterke fjærene, og det tar bare et minutt eller to før skumlaget har fylt seg med luft og madrassen er klar til bruk.

  – Det er ikke noe problem å få med seg både to og tre madrasser pluss en eventuell overmadrass i en helt vanlig personbil. Vi har til og med fått plass til to madrasser og en dobbel overmadrass i en liten Mini Cabriolet, sier han.

  Når du slipper å styre med tilhenger eller varebil, blir veien til ny seng på hytta vesentlig enklere. Kjør innom et Obs BYGG-varehus på veien og sleng madrassene i bilen – og vipps, så sover du like godt på hytta som hjemme!

  Kvile_hytte2.jpg

  Høy kvalitet til lav pris

  Fasseland er ikke redd for å sammenligne madrassene med langt dyrere konkurrenter, og er tydelig på at det er konstruksjonen i madrassen som betyr noe.

  – Alle Kvile-madrassene er 22 centimeter tykke med 18 centimeter lange fjærer. Andre madrasser i samme prissjikte har som regel vesentlig kortere fjærer – som gir mindre støtte, forteller han.

  Kvile-madrassene finnes i tre varianter, hvor alle har den samme grunnkonstruksjonen. Den rimeligste Kvile 1-madrassen kommer uten overmadrass, mens modellene Kvile 2 og 3 kommer med overmadrass på henholdsvis 2 og 4 centimeter.

  – Vi pleier å tulle litt med at det handler om hvor lenge du vil ha gjestene på besøk. Hvis du synes gjesten er litt «slitsom» og vil ha vedkommende ut etter noen dager, er Kvile 1 uten overmadrass det beste valget. Med Kvile 2 og 3 risikerer du at de blir værende vesentlig lenger, humrer han.

  I tillegg kan du kjøpe en ekstra tykk overmadrass løst, og da blir Kvile 1 minst like god som senger til dobbel pris.

  – Da får du en super hovedseng med komfortabel overmadrass til under 10 000 kroner, sier han.