Få orden på barnerommet

  Du er nok ikke alene dersom du leter etter den optimale oppbevaringsløsningen til barnerommet. Kanskje du har testet diverse frittstående løsninger med hyller og kommoder som stjeler gulvplass, og er umulige å holde ryddig?

  Et fleksibelt, langsiktig og praktisk oppbevaringssystem er stikkordet for å få orden på barnerommet.

  Så fort du får på plass riktig innredning, tilpasset det som faktisk skal oppbevares der, som klær, bøker og leker, får du med ett et langt mer ryddig barnerom!

  Som nevnt er fleksibilitet viktig. Først og fremst for at du skal kunne bygge om oppbevaringssystemet etter hvert som barnet vokser.

  Når barnet blir tenåring forsvinner lekene ut og plassen skal romme klær, skolesaker og sportsutstyr. Da kan du bygge om løsningen med produktene du allerede har, eller komplettere med produkter som passer til det nye oppbevaringsbehovet.

  Skyvedører på barnerommet

  Skyvedører er perfekt på barnerommet. Du får oppbevaring fra gulv til tak, og full utnyttelse av plassen.

  Velg fyllinger som passer interiøret i rommet og kanskje i noen glade farger? På bildet under har vi valgt Vista Plain med hvit profil og fyllingene Soothing Sage og Fresh Sage.

  Friske og lekne på smårollingens rom, men også trendy og kule på tenåringens rom!

  Leker og klær side om side

  Uttrekkbare kurver kan løftes ut av rammen når det er tid for lek, og enkelt settes tilbake. De finmaskede meshkurvene forhindrer at småting faller ut, samtidig som de er transparente nok til at de små enkelt ser hva som er oppi og kan finne det de leter etter.

  Løft ut og plasser kurvene med leker på gulvet etter behov. Når leken er over, kan du sette dem tilbake i rammene igjen.

  Barnerom med sesongoppbevaring i høyden

  Planlegg barnas oppbevaring i rett høyde slik at de lett kan nå klær og leker. Sesongoppbevaring av klær og sko på øverste hylle frigjør plass i garderoben, og kan enkelt flyttes ned når sesongen skifter.