- Tusen takk for tilliten!

Vi i Obs BYGG jobber hver dag for å være best innen byggevare. Ikke bare skal vi være best på pris – noe vårt prisløfte og oppdaterte prisjegere sørger for – vi skal også gi kundene våre den beste opplevelsen!

Derfor blir vi stolte når vi ser at arbeidet og fokuset vi legger ned bærer frukter.

I Norsk Kundebarometers resultater for 2019 er vi i Obs BYGG vinneren i vår bransje! Våre kunder er rett og slett de mest fornøyde i byggevarebransjen – både når det gjelder tilfredshet, men også lojalitet.

Dette får kjededirektør Espen Braaten til å finne frem superlativene:

- Dette er fantastiske nyheter! Vi vil gjerne få takke alle kundene og medlemmene våre for tilliten de viser oss. Det er tydelig at kombinasjonen av de laveste prisene, et bredt utvalg og god service er noe byggevarekundene vil ha, sier han.

Helhjertet innsats betaler seg

Kjededirektøren trekker frem sine kollegaer som nøkkelen til Obs BYGGs suksess i Norsk Kundebarometer.

- Vi er veldig glade for å ha de mest fornøyde kundene i byggevarebransjen! Det er bare å takke våre fantastiske ansatte som hver eneste dag står på for å gjøre kundeopplevelsen best mulig for kundene og medlemmene våre, fortsetter Braaten.

Obs BYGG billigst i pristest!

 

De ansattes innsats for å gi kundene en god handleopplevelse er helt avgjørende for at Obs BYGG har Norges mest fornøyde byggevarekunder.

Kontinuerlig arbeid

Kjededirektøren er tydelig på at selv om resultatene i Norsk Kundebarometer er veldig gledelige, er det ikke snakk om å hvile på laurbærene. Tvert imot.

- Alle vi i Obs BYGG jobber målrettet for å styrke posisjonen som Norges beste og billigste byggevarekjede. Det at vi både har de mest tilfredse og lojale kundene er noe vi tar med oss inn i det videre arbeidet for å gjøre Obs BYGG enda bedre, avslutter Espen Braaten.

Obs BYGGs nettbutikk ble i 2018 kåret til den norske byggebransjens beste! 

- Vi tar med oss de gode resultatene i det videre arbeidet med å gjøre Obs BYGG enda bedre for kundene våre, sier kjededirektør Espen Braaten.