Obs BYGG - årets butikk

Hvert år kårer brukerne av Prisjakt.no Norges beste butikker. Alle de 2480 butikkene i tjenestens database blir automatisk nominert, og butikkene med flest stemmer i hver kategori vinner.

For andre året på rad kan brukerne stemme på nettbutikker i kategorien «Byggevarer», og Obs BYGG hentet hjem seieren i år også. I år som i fjor, har over 30.000 brukere stemt.

– Vi er både stolte og glade for å bli kåret til årets butikk i kategorien byggevarer av Prisjakts egne brukere, sier kjededirektør for Obs BYGG, Espen Braaten.

Prisjakt.no er en tjeneste der man til enhver tid kan finne billigste pris i ulike nettbutikker. Det er tydelig at Obs BYGG faller godt i smak hos prisbevisste kunder som har gitt sin stemme.

I Obs BYGG har vi et prisløfte som gjør at du alltid kan være trygg på at du får byggevarene til markedets beste pris, men det er ikke bare pris som avgjør i en kåring som dette.

– Å vinne handler ikke bare om pris, men vel så mye om utvalg, logistikk, rask levering, god kundebehandling, betalingsløsninger og pålitelighet, sier Daglig leder i Prisjakt, Are Vittersø.

Braaten forteller at seieren betyr mye for alle som jobber i hele verdikjeden, og at den speiler målene Obs BYGG setter seg.

– Dette tar vi som en hyggelig bekreftelse fra erfarne brukere. Det er tydelig at vårt fokus om å skape gode kundeopplevelser både på nett og i fysisk butikk blir lagt merke til, sier Espen Braaten, kjededirektør for Obs BYGG.

Kjededirektør i Obs BYGG, Espen Braathen, er stolt og glad for at Obs BYGG er kåret til årets butikk i kategorien byggevarer for andre år på rad.


06.12.2019 07.32.36